ELEVER OCH VÅRDNADSHAVARE

I infomentor  lägger vi ut informtion vad som händer på skolan, individuella utvecklingsplaner samt en översiktlig bedömning av elevernas förmågor.

Syftet med läxschemat är att vårdnadshavare ska få en översikt över barnets läxor. Läxschemat gäller elever i årskurs 6-9

Ta er tid att läsa vår policy så att ni vet hur vi hanterar olika ärenden på skolan, vilka regler vi har samt att ni vet hur vi skyddar era personuppgifter.

I första hand vill vi att ni gör sjukanmälan genom att logga in på Infomentor

Det går även att ringa:

042 12 61 00

Skriv ut ansökan och skicka den till skolan med underskrift. Finns ingen underskrift beviljas ingen ledighet.

Dokument som behövs i samband med PRAO

Läsårsplaneringen för läsåret 19/20

För oss är det viktigt att alla elever behandlas lika oavsett vilka förutsättningar man har.

© Copyright. All Rights Reserved.

Kubikskolan

Dataskyddsombud:
För frågor gällande datasäkerhet och kontaktinformation till Dataskyddsombud kontakta Eva-Lotta Kast

www.dibber.se

Webbansvarig: